BOENDET 2019-12-04T14:23:16+00:00

The Villa Sunlight

The Villa Sunlight ägs och drivs av Conny och Gunilla Johansson. Det finns en anledning till att vi år efter år återvänder till detta hus för att genomföra våra kurser. Conny och Gunillas serviceanda ligger utanför det vanliga och i kombination med den färgstarka, nyttiga och mycket god maten har vårt val blivit enkelt.

The Villa Sunlight ligger på en bergssluttning med en vidunderlig utsikt över Medelhavet. Här omges du av en lugn och naturskön omgivning som ger utrymme för kreativitet och skrivande. En liten promenad från huset (ca 25 min) ligger den pittoreska staden Sitges.

Boendet ingår ej i kursavgiften utan betalas på plats, till Conny på The Villa Sunlight.

I huset har vi till förfogande:

3 singelrum | 6 250 kr 

4 dubbelrum | 5 250 kr

1 trippelrum | 3 950 kr (förutsätter att 3 personer delar på rummet)

I priset ingår välkomstträff med tapas och dryck, frukost varje morgon, lunch alla dagar utom en (då vi har en eftermiddag ledigt) och avskedsmiddag med dryck. Vi får även kaffe och te under kurstiden.

Vid anmälan betalar du 500 kr i anmälningsavgift och får därefter frågor om vilken typ av boende du önskar. Resterande belopp faktureras.

Resa tillkommer. Flygbiljetter finns från ca 1 000 kr.

Kom hem energifylld med en klar marknadsstrategi för ditt företag, färdigt material för minst 6 månader och nya företagarvänner!

BOKA DIN PLATS HÄR »